Jak zmniejszyć kaloryczność potraw?

Przepisy kuchenne, Porady, Eksperymenty, Smaczne jedzenie..
mandarynkowa
Posty: 25
Rejestracja: 02 mar 2016, 15:36

Jak zmniejszyć kaloryczność potraw?

Postautor: mandarynkowa » 02 mar 2016, 15:49

Postanowiłam na wiosnę zrzucić kilka kg i w związku z tym chcę zmniejszyć kaloryczność posiłków,które przygotowuję. Macie jakieś może jakieś patenty na odchudzone dania?

Ida
Posty: 15
Rejestracja: 02 mar 2016, 15:41

Re: Jak zmniejszyć kaloryczność potraw?

Postautor: Ida » 02 mar 2016, 17:32

Najprościej zamienić majonez na sos na bazie jogurtu naturalnego, zupy gotować bez mąki, zacierek czy śmietany. To najprostsze sposoby, żeby danie miało mniej kcal.


Wróć do „Kuchnia”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości