Cześć Kasia,
Jest wiele różnych portali randkowych. Najważniejsze aby wybrać ten, który jest polecany przez innych użytkowników - wtedy masz informacje z "pierwszej ręki".
Ja korzystam z
i szczerze go polecam. Jest w nim bardzo dużo użytkowników, jest ręczna moderacja profili, blokowane są nachalne osoby. Masz możliwość rozmowy chat - online. Możesz dodawać zdjęcia jako prywatne i publiczne.
Ten portal randkowy ma bardzo dużo przydatnych opcji , które zawężą pole wyszukiwania do najtrafniejszych wyników - osób pasujących do Ciebie.
Sam korzystam z tego serwisu już pół roku i poznałem kilka ciekawych osób. Byłem też już na kilku randkach w realu
Jeśli chodzi o koszt konta premium to jest przystępne bo dla mężczyzn to ok 6 zł przy zakupie na pół roku. Każdy facet dostaje na start kilka dni Premium za darmo i może sprawdzić czy mu się podoba a nie kupować kota w worku i później może sam zdecydować czy chce kupić dodatkowe opcje czy pozostać przy standardowych - to mi się podoba , że płatności są dobrowolne a nie obowiązkowe.. Są też często promocje i można wtedy wykupić konto za parę zł na miesiąc. Co dla wielu ważne -
kobiety mają konto Premium zupełnie za darmo więc mamy pewność , że zawsze mogą nam odpisać !!! Gdyby było więcej takich portali randkowych to by było naprawdę świetnie.
Ten portal randkowy buziak.pl ma bardzo dobre opinie wśród użytkowników, osobiście znam młode małżeństwo które się tam poznało. Jedyne co by mi się jeszcze w nim przydało to jakieś wysyłanie prezentów do innych użytkowników jak np. kwiaty na urodziny, imieniny, święta itp.
Paweł
--------------------------------
Najczęściej zadawane pytania: Który portal randkowy wybrać ? Jakie portale randkowe polecacie forum dyskusyjne. Buziak.pl Opinie , buziak.pl premium,buziak.pl opłaty, czy jest darmowy, logowanie, buziak.pl czy jest darmowy, szybka rejestracja, forum, cennik, randki internetowe. Buziak.pl rejestracja, buziak.pl usuwanie konta, buziak.pl usunięcie konta czy buziak.pl forum. Najlepsze portale randkowe, ranking portali randkowych, nowe portale, darmowe portale randkowe bez logowania.